TID TIL APV?

Den lovpligtige arbejdspladsvurdering

Få et dybdegående blik på arbejdsmiljøet
Skal jeres arbejdsplads til at gennemføre den lovpligtige arbejdspladsvurdering, og er I usikre på, hvordan det skal gribes an? Ofte oplever virksomheder, at de tilgængelige skabeloner ikke passer så godt på arbejdspladsens konkrete dagligdag. Desuden kan det være svært at komme i dybden med trivslen og det psykiske arbejdsmiljø, og det er især her Doksa har ekspertisen. Doksa kan bistå med en helt skræddersyet løsning til netop jeres virkelighed. Her tager vi altid udgangspunkt i de aktuelle udfordringer for medarbejderne og kobler det til de væsentlige arbejdsmiljøtemaer, så der sikres en grundig og retvisende analyse af arbejdsmiljøet.

Hvorfor ikke lave en APV selv?
At planlægge en APV proces er tidskrævende og tager tid fra andre opgaver. Planlægningen står Doksa for, med afsæt i netop jeres virkelighed. Vi tager altid udgangspunkt i de aktuelle udfordringer for medarbejderne og kobler det til relevante arbejdsmiljøtemaer, så der sikres en grundig og retvisende analyse. På den måde kan I spare tid og samtidig tage ordentligt hånd om arbejdmiljøet.

Hvad indebærer en APV fra Doksa?
Den bedste løsning findes i tæt samarbejde med jer. Vi har både erfaring med spørgeskemaer, dialogiske metoder samt interviewrunder, og ofte vil en kombination mellem flere ting være vores anbefaling. Doksa kan hjælpe jer med alle dele af APV processen – dvs. hvad enten det drejer sig om enkel sparring, oplæg eller inspiration til arbejdsmiljøarbejde eller til en hel APV proces. På denne måde sikrer I jeres arbejdsplads og hinanden gennem et et mere kvalificeret og dybdegående perspektiv på arbejdsmiljøet.

I kan se en video om APV her til højre. Videoen er lavet af arbejdstilsynet, og I kan læse mere på Arbejdstilsynets hjemmeside

Produktet
Ofte vil slutproduktet bestå i en rapport, der indeholder en detaljeret kortlægning af arbejdsmiljøet samt konkrete anbefalinger til en handlingsplan – ud fra jeres egen organisatoriske og arbejdsmæssige ramme.

Tryk på “læs mere” for at se, hvordan vi hjalp en døgninstitution med deres APV.