Temadage

Med afsæt i trivslen på jeres arbejdsplads

Temadage med afsæt i trivslen på jeres arbejdsplads
DOKSA´s temadage tilbydes ofte i sammenhæng med vores andre ydelser, som eksempelvis i forbindelse med en trivselsproces, men kan også stå alene. Vi tager altid afsæt i den enkelte arbejdsplads og målretter temadagen(e) herefter. Med en temadag kan i kickstarte den gode trivsel hvad enten det handler om at arbejde med allerede opståede trivselsmæssige udfordringer eller med at sikre at den gode trivsel fortsætter.

Hvad indeholder en temadag?
Vi har god erfaring med at det er virksomt at koble en teoretisk viden med en praktisk og kontekstuel tilgang. Det betyder at vores temadage ofte vil tage afsæt i sociologisk teori, men omsat på en måde så det giver mening i jeres konkrete arbejdsmæssige hverdag. Det sociologiske tilbyder en række værktøjer til at forstå de sociale processer der udspiller sig når mennesker skal arbejde sammen og man kan konkret bruge dette ind i en trivselsmæssig sammenhæng på arbejdspladsen. En temadag vil ofte bestå af en vekselvirkning mellem oplæg, gruppearbejde og andre aktiviteter, men med omdrejningspunkt i at kickstarte god trivsel.

Hvorfor temadage om trivsel?
Ved at sætte fokus på trivsel tilbyder i en medarbejdere en attraktiv arbejdsplads hvor der tages hånd om de udfordringer der kan opstå når mennesker skal arbejde sammen. Ved at gøre dette skabes der en sund arbejdskultur og mulighed for øget fokus på kerneopgaven. Medarbejderne er arbejdspladsens vigtigste kapital og gennem temadage om trivsel viser i, at i tager jer af dem.

Som inspiration kan i læse hvordan vi lavede temadage på Risskov Skole i forbindelse med skolereformen.